Vi ursäktar oss!

Just nu bygger vi om Försäljningshallen för Volkswagen Transportbilar på Södra Vägen!

 

Arbetet är nu klart i vår hall för Volkswagen Personbilar. En mycket ljusare hall med nya möjligheter. Vi fortsätter att bygga om i vår hall för Volkswagen Transportbilar! Just nu hittar du våra säljare och servicerådgivare för Volkswagen Transportbilar i vår begagnathall, då vår vanliga entré till Transporthallen är stängd under ombyggnaden. All ombyggnad beräknas att vara klart första kvartalet under 2019.

Parkeringsmöjligheterna kommer vara begränsade och platserna kan variera. Vi försöker skylta så tydligt vi kan under byggperioden. Vi ser framemot att träffa er under byggperioden på våra tillfälliga arbetsplatser men också i våra nya fräscha lokaler.

Skoda och Audi-lokalerna berörs inte av ombyggnaden.

Varmt välkomna till oss!

 

Vi Bygger helt nytt på Engelska Vägen!

2020 är året då vi öppnar dörrarna till en helt ny anläggning. Genom vår stora satsning hoppas vi vara en ännu starkare aktör under många år framöver. Anläggningen kommer innehålla försäljning av Volkswagens sortiment av personbilar.

Resterande försäljningsyta kommer bestå av begagnade bilar av olika märken. Anläggningen kommer även att vara en auktoriserad fullserviceanläggning med service, reparationer och skador för t.ex. Volkswagen, Opel, Peugeot, Saab, Mitsubishi och Subaru.

 

Vi är otroligt stolta över att snart kunna presentera en helt ny anläggning. Vår målsättning är att inviga i början av 2020!