Vi ursäktar oss!

Just nu bygger vi om Försäljningshallen för Volkswagen Personbilar på Södra Vägen!

 

Arbetet är påbörjat i vår hall för Volkswagen Personbilar. Entrèn till Volkswagen Personbilar har vi just nu via vår tillfälliga huvudentrè – Volkswagen Transportbilar, där hittar du i dagsläget även säljare för Volkswagen Personbilar.  Inom kort när Volkswagens personbilars lokal är klar, förflyttar vi både Volkswagen Personbilar och Volkswagen Transportbilar till vår nya hall, för justering även i Transporthallen. All ombyggnad beräknas att vara klart första kvartalet under 2019.

Parkeringsmöjligheterna kommer vara begränsade och platserna kan variera. Vi försöker skylta så tydligt vi kan under byggperioden. Vi ser framemot att träffa er under byggperioden på våra tillfälliga arbetsplatser men också i våra nya fräscha lokaler.

Skall du besöka Eurpcar Biluthyrning? Då hänvisar vi till vår Skoda Entré, då Europcar stationerar sig i vår begagnathall under ombyggnaden. Skoda och Audi-lokalerna berörs inte av ombyggnaden.

Varmt välkomna till oss!

 

Vi Bygger helt nytt på Engelska Vägen!

2020 är året då vi öppnar dörrarna till en helt ny anläggning. Genom vår stora satsning hoppas vi vara en ännu starkare aktör under många år framöver. Anläggningen kommer innehålla försäljning av Volkswagens sortiment av personbilar.

Resterande försäljningsyta kommer bestå av begagnade bilar av olika märken. Anläggningen kommer även att vara en auktoriserad fullserviceanläggning med service, reparationer och skador för t.ex. Volkswagen, Opel, Peugeot, Saab, Mitsubishi och Subaru.

 

Vi är otroligt stolta över att snart kunna presentera en helt ny anläggning. Vår målsättning är att inviga i början av 2020!