Lediga tjänster

Kundmottagare/Skadevärderare till skadeverksamheten Bilkompani Kalmar

3+ års erfarenhet

Arbetsbeskrivning:

Vi ska bygga Sveriges bästa bilskadecenter och ska hjälpa och ta hand om våra kunder. Därför söker vi nu en duktig och driven servicerådgivare för skadeverksamhet.

Din profil:

Vi ser gärna att du har arbetat inom skadesidan område under minst 3 år och att du har goda kunskaper inom CABAS. Meriterande är även om du kan hantera Automaster. Som alltid är det viktigaste din inställning och nyfikenhet.

Du är en serviceinriktad, glad och social person som älskar att göra det lilla extra – både för kunder och för dina medarbetare.

Vi arbetar alltid med att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Bilkompani Kalmar. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig bra förtjänst- och utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö i en väletablerad och välutrustad anläggning. Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning.

 

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via jobb@bilkompanikalmar.se
Antagning sker löpande så vänta inte med din ansökan om du är den vi söker.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Kenneth Olsson via e-post: kenneth.olsson@bilkompanikalmar.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!


Personbilstekniker/mekaniker, Bilkompani Kalmar AB

Är bilar din passion och strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och noggrann samt sporras av att jobba med duktiga och trevliga kollegor ? I sådana fall vet vi att du kommer att trivas hos oss!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter inom marknadens vassaste märken. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern och välutrustad märkesverkstad med hög säkerhet i arbetsmiljön.

Tjänstebeskrivning 

Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Volkswagen, Audi, Škoda och Seats personbilar och Transportbilar. Viss anpassning av arbetsuppgifter kan eventuellt göras baserat på din kompetens.

Kvalifikationer

En stärkande merit för tjänsten är att du har arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker, gärna med bilar inom Volkswagen Groups märken. Vi förutsätter att du som söker även har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du har AC-behörighet samt erfarenhet av komplex felsökning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Tekniska kunskaper om Volkswagens märken samt kunskaper i våra system Elsa, Etka och Automaster är starkt meriterande.

Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för service.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via jobb@bilkompanikalmar.se

Antagning sker löpande så vänta inte med din ansökan om du är den vi söker.


Vi söker en bilskadereparatör och en billackerare

Tjänstebeskrivning:
Du kommer att ingå i ett målinriktat team av flera duktiga skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar. Möjlighet till skiftarbete.

Kvalifikationer
Du har en relevant yrkesutbildning och ett antal års dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta med stora skador och har på så vis god erfarenhet av arbete i riktbänk (helst celettebänk). Därtill har du goda kunskaper i moderna material och reparationsmetoder, t ex miglödning, limning, nitning.

Eftersom all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är en van användare av datorer där vi ser erfarenhet av skadeberäkningsprogrammen Cabas och Cabplan. Kunskap om våra märken är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du ska ha stort tekniskt intresse och du inser vikten av att vara socialt utåtriktad. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 20 juni. Skicka din ansökan till jobb@bilkompanikalmar.se

Vid frågor kontakta Kenneth Olsson. Kenneth.olsson@bilkompanikalmar.se

Rekryteringsprocessen sker löpande.

Varmt välkommen!