• Märke Volkswagen
  • Kampanjpris 304 900 kr
    344 900 kr
  • Leasing från 3295 kr/mån

Tiguan TSI 190 DSG 4MOTION

Ski Team 18/19!
Äntligen är vintern här. Frosttäckta träd, solstrålar som studsar mot skaren och vinterdäck som knastrar i snön. Härliga men också förrädiska tider. Vägarna kan ändra skepnad och underlag från en timme till en annan. Svenska längdlandslaget är några som verkligen förstår vikten av att anpassa sig efter omständigheterna och underlaget, både i spåret och på vägen. Vårt samarbete går nu in på det tionde året och under denna tid har vi sett våra folkkära åkare skriva historia gång på gång. Vi har med glädje och hejarop hjälpt dem på vägen med rymliga, säkra och fyrhjulsdrivna bilar som är anpassade för den svenska vintern. Och vi ser fram emot att göra detta fortsättningsvis!
Med 4MOTION fyrhjulsdrift tar du dig fram tryggt och bekvämt på vinterns alla vägar, oavsett underlag och väglag. Här nedan presenterar vi alla våra fyrhjulsdrivna modeller med sjusitsiga Tiguan Allspace i spetsen.
Just nu ingår en takbox från Thule med lasthållare när du köper någon av våra fyrhjulsdrivna modeller här nedan. Allt för att du, precis som Svenska Längdlandslaget, ska kunna ägna dig helhjärtat åt allt vintern har att bjuda på.
I rymliga Allspace använder du så många av de sju sätena du behöver, fäller ner övriga, och får plats med allt bagage också. 4MOTION fyrhjulsdrift och flera säkerhetssystem är standard. Parkeringssensorer, elmanövrerad bagagelucka, digitala mätartavlor och LED-strålkastare ingår också.

  • TSI
  • DSG
  • Takbox inkl. lasthållare

Boka provkörning

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en bekräftelse för önskat datum så fort vi har möjlighet!