• Märke Audi
  • Kampanjpris 459 900 kr
    483 400 kr

Nya A6 Avant 40 TDI 204 hk S tronic

Nya A6 Avant är en ganska unik bil. Den är lika mycket en perfekt familjebil som en briljant tjänstebil. Är det komforten? Är det designen? Är det den nya, elektrifierade motorn med mildhybrid? Oavsett är den nya generationen A6 här, med mer säkerhet och innovativ teknik än någonsin förut.
Rikligt standardutrustad med till exempel adaptiv farthållare, navigationssystem, automatlåda och de senaste säkerhetssystemen. Dessutom försedd med mildhybridteknik.

Fronten på nya A6 Avant är lägre, bredare och djupare än tidigare. Dessutom är hjulhusen mer markerade, taklinjen tidigt sluttande och bakpartiet ganska kraftigt lutat – allt för att skapa en unik och vägvinnande siluett. Just den bakre delen av bilen framhävs extra tydligt av den sportiga takkantspoilern och den karakteristiska kromlisten. Det generösa kupéutrymmet är grädden på moset.

Designen i nya Audi A6 Avants interiör är optimerad för att ge förare och passagerare mer ben-, huvud- och skulderutrymme än tidigare – och samma generösa bagageutrymme som vanligt. Det delade ryggstödet i baksätet med möjlighet till genomlastning kan ställas om i förhållandet 40:20:40 och anpassas efter dina önskemål och behov. Oavsett om du är på väg till fjällen med familj och skidutrustning, eller på längre affärsresor, så får du plats med det du behöver i lastutrymmet på 565 till 1 680 liter.

  • TDI
  • Automat

Boka provkörning

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en bekräftelse för önskat datum så fort vi har möjlighet!