VW Transport hos Bilkompani Kalmar

Välkommen att bekanta dig med vårt program av VW-transportbilar.

Hos Bilkompani Kalmar kan du testa komforten och ta del av de egenskaper som du värderar särskilt högt. Och inte minst ta en provtur. Bara du vet ditt fordonsbehov. Vi är specialister på transportbilar och har lång erfarenhet av utrustning, påbyggnad och inredning. Tillsammans har vi goda förutsättningar att hitta den optimala transportlösningen och räkna fram bra finansieringsalternativ.

Bygg din Transportbil här
Kampanjerbjudande

Crafter

De flesta som lärt känna Crafter är imponerade av bekvämligheten, hur smidig den är att köra och alla utrustningsmöjligheter. Förmodligen är det därför den blev vald till Van of the Year 2017.

Nu finns Crafter dessutom med 4MOTION fyrhjulsdrift eller automatlåda. Den som har de senaste svenska vintrarna i minne förstår vad fyrhjulsdriften betyder för att leveranser ska komma fram när snöovädren härjar som värst. Den 8-stegade automatlådan gör att körningen blir ännu enklare. Skåpversionen av Crafter finns i flera olika storlekar. Du kan välja mellan tre olika längder och tre olika takhöjder med en lastvolym på upp till 18,4 m3 och en total-vikt upp till 5 ton.

Pris från 319.300:- exkl. moms eller 3.600:-/mån.