Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vi söker en bilskadereparatör och en billackerare

Tjänstebeskrivning:
Du kommer att ingå i ett målinriktat team av flera duktiga skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar. Möjlighet till skiftarbete.

Kvalifikationer
Du har en relevant yrkesutbildning och ett antal års dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta med stora skador och har på så vis god erfarenhet av arbete i riktbänk (helst celettebänk). Därtill har du goda kunskaper i moderna material och reparationsmetoder, t ex miglödning, limning, nitning.

Eftersom all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är en van användare av datorer där vi ser erfarenhet av skadeberäkningsprogrammen Cabas och Cabplan. Kunskap om våra märken är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du ska ha stort tekniskt intresse och du inser vikten av att vara socialt utåtriktad. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 31 juli. Skicka din ansökan till jobb@bilkompanikalmar.se

Vid frågor kontakta Kenneth Olsson, Kenneth.olsson@bilkompanikalmar.se

Rekryteringsprocessen sker löpande så vi rekommenderar dig att söka tjänsten snarast.

Varmt välkommen!